Avatar billede jebo Novice
11. februar 2007 - 10:15 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Digital Signatur og Cryptomatic A/S ?

Tak for en informativ og udmærket hjælp fra eksperterne.
Jeg har det problem i forbindelse med installation af en digital signatur, at mit system (windows XP-home med sp2) kræver installation af et active-X-objekt fra Cryptomatic (Primeink CSP). Er det tilrådeligt at installere dette active-X-objekt på pc'en ?
Eller er det noget skidt ?
Ser frem til at høre fra jer .....
Avatar billede mortendahl2003 Nybegynder
11. februar 2007 - 10:29 #1
Cryptomatic (www.cryptomathic.com/) har jeg generelt stor tillid til. Kender dog ikke denne ActiveX-komponent - jeg ville installere den.
Avatar billede jebo Novice
11. februar 2007 - 16:57 #2
Hej mortendahl2003. Jeg vil bede dig om at skrive din kommentar som et svar, så jeg kan acceptere svaret og du kan få de lovede point.
Tak for assistancen - jeg har kigget på hjemmesiden og fundet, at det er OK at acceptere active-x-objektet. Nu er den digitale signatur installeret.
Avatar billede mortendahl2003 Nybegynder
11. februar 2007 - 17:16 #3
Tak for det
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester