Avatar billede rojani Nybegynder
29. januar 2007 - 19:26 Der er 3 kommentarer

SD card i DELL Inspiron 9400

Når jeg montere et SD Card i min laptop,kan jeg ikke komme i kontakt med det.Det vises ikke i stifinder, men i tray der hvor der vises "Sikker fjernelse af hardware" er det der, med drev bogstav og alt. Når jeg checker det med forskellige progrmmer så som diskeeper og paragon partition manager vises det også der, bare ikke i stifinder.
29. januar 2007 - 22:52 #1
har du tilføjet drevet et bogstav i disk manageren ?
Avatar billede rojani Nybegynder
30. januar 2007 - 16:48 #2
nej,den for et drevbogstav automatisk. Jeg har prøvet at ændre det til et andet bogstav uden held. Jeg kan tag sd kortet og sætte det i en anden computer eller en card reader forbundet via usb i min egen laptop og der virker det. Jeg få drevet op i stifinder og den åbner automatisk en mappe.
Avatar billede screem_brille Novice
01. februar 2007 - 13:07 #3
lyder besynderligt
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester