Avatar billede perlys Praktikant
19. januar 2007 - 17:19 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Fjernskrivebord - printer installation

Hejsa - Jeg skal logge på et fjernskrivebord (2003 Server R2) og har valgt at bruge min standardprinter under Lokale ressourcer, men når jeg udskriver så melder den fejl.
Derefter i eventloggen på serveren kan jeg se at den skriver til en af de andre printere jeg har installeret på min lokale maskine. Det ser ud som om at den trækker 2 af mine andre printere (en CanonMP500 og en PDF converter) med ind på serveren, desværre bare ikke den HP4000N som jeg har valgt som standardprinter  - Was ist los ??? hvordan får jeg den til at "nuppe" min HP4000N netværksprinter?
Avatar billede perlys Praktikant
19. januar 2007 - 17:38 #1
I min panik fandt jeg løsningen - http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;302361 - sorry

Go' week-end
Avatar billede nobob Nybegynder
04. februar 2007 - 01:48 #2
det er top nice, sidder med selv samme problem, og var allerede begyndt at tænke på at smide usb kabel på mine 2 net-printere..... takker mange gange der;)
Avatar billede perlys Praktikant
04. februar 2007 - 09:57 #3
Velbe... - det er jo en forholdsvis nem løsning på et irreterende problem.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester