Avatar billede cycojugi Nybegynder
04. december 2006 - 11:44 Der er 2 kommentarer

Navision C5 version 4.0 én bruger udskriver på forkert formular

Hej

Jeg har et problem med en navision C5 bruger som udskriver på en forkert formular når personen udskriver igennem projektmodulet. De andre brugere fungerer fint og det har denne bruger også gjort. Hvordan definerer man hvilken formular der skal benyttes , på brugerniveau, ved udskrivning af faktura gennem projekt modulet?
Avatar billede cycojugi Nybegynder
04. december 2006 - 21:35 #1
Efter jeg har været ved at rode mere med problemet kan jeg konstantere at jeg har taget fejl. Det er alle brugere der har problemet. Det er den rigtige formular der udskrives på, men f.eks. varenr bliver trukket ud på fakturaen som varenummer?!?. Hvor kan det mon komme fra?
Avatar billede jenic Nybegynder
04. november 2007 - 18:03 #2
Prøv at kigge i sproglaget Standard kontra Dansk for faktura-rapporten.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester