Avatar billede jakobkraft Nybegynder
28. november 2006 - 16:04

tv kort kode 39

Jeg har nuligt købt et tv kort fra Pinnacle PCTV Rave. Første gang jeg installerede det, virkede det fint, ingen problemer.
Så indsatte jeg to  gange 512 ram og pludselig så kunne driveren ikke installeres ordentlig.
Jeg har prøvet at fjerne og geninstallere. Jeg har prøvet at fjerne kortet fysisk fra pci.slot, afinstallere driver og software, sætte kortet ind igen og geninstallere driver og software. Jeg har prøvet at køre en patch fra Pinnacle support hjemmeside. Intet virker.
Hver gang jeg tjekker enhedshåndtering skriver den: windows kunne ikke installere enhedsdriveren kode 39.
Jeg har prøvet at finde ud af hvad det er med den kode 39 og fandt ud af at det handler om cd/dvd drevet registrerings databasen. Man kunne slette nogele værdier i registreringsdatabasen, og så skulle det virke, men det gjorde det ikke.
Er der nogen der har erfaring med dette problem stilling og vil hjælpe mig med den.
Tak
Jakob
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester