Avatar billede gantz Nybegynder
21. maj 2001 - 11:28 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

lag tilknyttet et billed

Hey er der nogen som kan fortælle mig hvordan man tilknytter et lag til et billed?
Avatar billede tow Nybegynder
21. maj 2001 - 12:50 #1
forstår ikke helt dit spørgsmål...mener du hvordan man sætter et billede i et lag eller er det noget omkring mouseover osv eller eller eller...?
Avatar billede zagal Nybegynder
21. maj 2001 - 13:34 #2
Hej
Ude i venstre menuen er der et ikon som  hedder layer. Klik på dette ikon og træk derefter inde på dit dokument.
Nu skulle cursoren gerne stå og blinke inde i dit lag. Gå op i menuen insert - image og peg på det billede  som du skal bruge.
Her er et eks.
<div id=\"Layer1\" style=\"position:absolute; left:55px; top:96px; width:86px; height:68px; z-index:1\"><img src=\"spacer.gif\" width=\"11\" height=\"11\"></div>

Mvh
zagal
Avatar billede gantz Nybegynder
21. maj 2001 - 14:07 #3
Det jeg har brug for er et lag som skal ligge i en tabel men som samtidig kan centreres så det følger med når opløsningen sættes ned. Så var der en der skrev til mig at jeg kunne knytte laget til et billed og så centrere billedet (evt et jpg på 1*1 px?
Er det kinesisk det jeg skriver?

                                    Gantz
Avatar billede valmin Nybegynder
28. maj 2001 - 22:33 #4
Hej Gantz,

Først og fremmest skal du være klar over at du ikke umiddelbart kan placere et lag i en tabel. Det skyldes at laget som sådan nærmest lægger sig ovenpå selve HTML siden, og altså dermed også oven på din tabel...og altså ikke er placeret inde i denne.

Det du tilgengæld kan gøre, et at placere dit lag, så det altid ligger i midten uanset skærmopløsning. Det kræver dog at du hopper ud på Macromedia\'s hjemmeside (eks. via \"Get more Behaviors\" i bunden af behaviorpaletten) og der tilmelder dig. Hvis du bruger DW3, skal du så starte med at downloade det lille program \"Extension Manager\" og installere det. Det lægger sig så som en udvidelse inde i DW. Hvis du bruger DW4 er det allerede en del af programmet. Ude på denne side, kan du så hente en behavior, der giver dig mulighed for at laget altid placerer sig i midten, uanset skærm-opløsning/størrelse.(For at installere udvidelsen i DW skal du så bruge \"Extension Manager\"

MvH

Valmin
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Kurser inden for grundlæggende programmering

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester