Avatar billede haand Nybegynder
14. november 2006 - 14:56 Der er 1 kommentar

wireless notebook adapter

Jeg har for nylig været på ferie i canada, og i den forbindelse købt en D-link wireless adapter. til min bærbar pc.
Det var ikke noget problem at installere den, men desværre sker der det, at jeg HELE tiden bliver logget af/på !! den mister simpelthen forbindelsen konstant :(
Jeg har forsøgt at kontakte D-link DK, og snakket med en supporter der, men fik den oplysning, at den model jeg har købt, IKKE forhandles i europa, og at de kun tager de modeller hjem, som er "tilpasset" europa !!!!!! så hvis jeg skal have noget support, skal jeg henvende mig til D-link i Canada .
Nu er mit skriftlige engelsk ikke det bedste, og da slet ikke når vi snakker teknisk engelsk :(  så det jeg gerne vil have svar på, er : kan det være fordi, at den software der er i den model jeg har købt, simpelthen ikke funker sammen med det vi nu engang bruger her i europa ? og kan man i såfald ændre den software der er i den til noget brugbart ????
Vil lige oplyse, at min søn købte en bærbar derovre, med indbygget wireless, og DEN er der ikke noget problem med, den kører perfekt ( vi deler samme internet-opkobling ) så det er åbentbart ikke et router-opkoblings-problem !!!
Avatar billede haand Nybegynder
14. november 2006 - 14:58 #1
ups må hellere lige sige, at det er en D-link model WNA-1330 jeg har købt
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester