Avatar billede zoltax Nybegynder
31. oktober 2006 - 21:18

Problemer med Pc

Hej
jeg har problemer med en stationær pc, som ikke vil på internettet. den sender og modtager masser af internet pakker til vores range extender, og det er også kun lige i starten at den kan komme på nettet, msn og skype, men efter det stykke tid kan den ikke. dog kan Skype hele tiden komme på, og hvis jeg først er på nettet med msn kan jeg godt chatte, men hvis jeg f.eks. skifter navn siger den noget med at det ikke vil blive vist på andre computere pga en netværksfejl. Ellers hvis jeg ikke når at logge på, siger msn fejlfinding at der er noget galt med de primære porte.
det skal også lige siges at de andre pc'er ikke har det her problem.

Tak for eventuelle svar.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester