Avatar billede unkill Nybegynder
29. oktober 2006 - 15:03 Der er 5 kommentarer

DVD lyd skratter

Hejsa.

Jeg har lige købt et http://edbpriser.dk/Products/Listprices.asp?ID=116... DVD-Drev. Drevet virker fint ved afspilning af musik samt læsning af data. Dog skratter lyden ved afspilning af DVD'er. Jeg har prøvet med lidt forskellige DVD-afspilnings programmer (ASUSdvd, Powerdvd 7 samt WinDVD 7), derudover har jeg også prøvet med 2 forskellige lydkort, og selvfølgelig også med forskellige DVD'er, men med samme resultat.
Jeg er i tvivl om hvorvidt det er DVD-drevet eller noget opsætning af computeren der er skyld i problemet. Håber I kan hjælpe mig.

Mvh Peter.
Avatar billede unkill Nybegynder
29. oktober 2006 - 15:04 #1
Avatar billede milter Ekspert
29. oktober 2006 - 15:17 #2
Prøv at åbne Kontrolpanel > Lyde og lydenheder > Lydenheder > I vinduet "Afspilning af lyd" klikker du på "Avanceret" > Prøv at justere på skyderne for "Hardwareacceleration" og "Kvalitet af samplefrekvenskonvertering".
Avatar billede unkill Nybegynder
29. oktober 2006 - 21:08 #3
Har prøvet at rykke lidt rundt på Hardwareacceleration og Kvalitet af samplefrekvenskonvertering. Men den skratter godt nok stadig :[
Avatar billede milter Ekspert
29. oktober 2006 - 22:12 #4
Prøv det her: Kontrolpanel > Lyde og lydenheder > Hardware > Dobbeltklik dit DVD-drev > Egenskaber > Sæt vinge i "Aktiver digital lyd..." > OK
Avatar billede unkill Nybegynder
03. november 2006 - 13:11 #5
Har jeg prøvet nu, virkede desværre heller ikke.

Jeg har lige formateret min computer men den gør stadig det samme. Jeg har dog opdaget at hvis jeg ser en dvd hvor jeg indstiller den til at bruge 2 højtalere i afspilnings programmet, så er lyden fin, men straks jeg sætter antallet op begynder skratten igen :(
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester



Seneste spørgsmål Seneste aktivitet
I dag 14:04 Pixeline cd’er til PC Af Mathilde i Windows
I dag 01:14 Windows 10 - IIS 10 Af bsn i Windows
I går 20:39 Boot fra USB Af poulmadsen i Windows
I går 11:43 Gmail-ikon på skrivebordet Win 10 Af ErikHg i Fri debat
I går 09:22 Lopslag Af Luffe i Excel