Avatar billede leory Nybegynder
26. oktober 2006 - 16:08 Der er 6 kommentarer

samfundsfag hjælp om folke

http://peecee.dk/?id=9046

Gør rede for nogle af de måder, Folketinget kan føre kontrol med regeringen på.
opg 12,6 a-e

nogle der kan hjælpe mig ??


Grundloven giver en række muligheder, hvis ikke folketinget kunne gøre det, så vil regeringen få meget mere magt. Parlamentarisme indgår også her.

korrekt?

Nævn nogle eksempler på at folketingmedlemmer har krævet en "redegørelse af ministrene" i forbindelse med en "politisk sag".

Ethvert medlem af Folketinget har ret at bede en minister om en nærmere redegørelse for en sag. Ministeren skal svare inden for en uge.

korrekt??
Avatar billede leory Nybegynder
26. oktober 2006 - 19:18 #1
ingen??
Avatar billede dotcom1 Nybegynder
26. oktober 2006 - 19:23 #2
Eksperten er måske ikke det mest oplagte sted at søge hjælp til en samfunfagsopgave. Har du kigget på http://www.studienet.dk eller http://www.opgavecentralen.dk/?
Avatar billede leory Nybegynder
26. oktober 2006 - 19:28 #3
ja
Avatar billede dotcom1 Nybegynder
26. oktober 2006 - 20:07 #4
Du er altså det forkerte sted - og det er åbenbart ikke første gang, du søger diverse lektiehjælp her:(http://www.eksperten.dk/list.phtml?spm_creator=leory&status_1=on&status_2=on&status_3=on&status_4=on) Hvad med at lukke nogle af alle dine åbne spørgsmål?
Avatar billede leory Nybegynder
26. oktober 2006 - 20:15 #5
hvordan gøre jeg det?
Avatar billede dotcom1 Nybegynder
26. oktober 2006 - 20:40 #6
Bed folk om at lægge et svar i de forskellige spørgsmål, hvis du synes, de har hjulpet dig. Ellers så læg et svar selv og acceptér det ved at markere navnet i boksen nederst til venstre. (Den kommer først når der er lagt et svar.) Acceptér herefter spørgsmålet. :)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester