09. oktober 2006 - 01:44 Der er 4 kommentarer

DVD-Maker Elements

Jeg har købt ovennævnte produkt hos Bilka installeret den medfølgende software, PVR Plus og PowerProducer 2 Gold. Derefter forbandt jeg kablet mellem en VHS-maskine og min PC. Så langt, så godt.
Når jeg så vil køre programmet PVR Plus går det i første omgang okay, men så snart jeg beder om underprogrammet TVR (det mest interessante, da det er det, som skal overføre billeder/lyd fra videoen til PCen), så går det galt og jeg får følgende fejlmeddelelse:
Warning
Cannot Set capture device...
(1000)

Og så kan jeg ikke komme videre. Jeg kan ikke komme ind i nogen opsætningsfiler eller lignende, så jeg kan rette tingene ind.

Er der nogen, som har gode idéer til hvordan jeg kommer videre?

Med venlig hilsen
Cecilie
Avatar billede john_westcoast Nybegynder
09. oktober 2006 - 08:28 #1
Det her hjælper måske, afinstaller programmet og rens op bagefter med dette program, kør problemer flere gange.http://www.spywarefri.dk/manualer/ccleaner-manual.htm

Efter det geninstallerer du, men husk at lukke alle åbne programmer, også antivirus og firewall og træk internetstikket ud, indtil du har tilsluttet din sikkerheds software igen. :-)
Avatar billede john_westcoast Nybegynder
10. oktober 2006 - 10:00 #2
Fik du det til at virke?
Avatar billede henninga Novice
10. oktober 2006 - 21:23 #3
11. oktober 2006 - 23:02 #4
John: Jeg har endnu ikke haft tid, men jeg skal nok prøve.

Henninga: Tak for linket
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester