Avatar billede gobbel Nybegynder
26. september 2006 - 10:42 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

Overførsel af mail

Hejsa

Jeg kan ikke forstå hvorfor min outlook express "tømmer" min webmail samtidigt. Er det ikke muligt at den blot overfører de forskellige mails således at de stadig ligger på internet-hosten, således man kan se dem begge steder?!
Avatar billede vejmand Juniormester
26. september 2006 - 10:46 #1
Funktioner -> Konti -> Fanebladet "Post" -> Marker din konto -> Egenskaber -> Fanebladet "Avanceret" -> Flueben i "Gem en kopi af meddelelser på serveren"
Avatar billede gider_ikke_mere Nybegynder
26. september 2006 - 12:13 #2
Kryds samtidig af at de skal slette efter x antal dage, samt "fjern meddelelser når de er slettet fra slettet post". Ellers bliver din box hurtigt fyldt op. Brug evt. en anden mailadresse til folk dervil sende dig filer, og lad være med at gemme indholdet af denne på serveren.
Avatar billede gobbel Nybegynder
26. september 2006 - 18:00 #3
super, lige hvad jeg manglede! TAK
Avatar billede vejmand Juniormester
27. september 2006 - 03:08 #4
Velbekomme, og tak for point.  :-)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester