Avatar billede sizx.dk Nybegynder
25. september 2006 - 10:21 Der er 1 kommentar

Mærkelig Performance

Hejsa Exp.dk
Jeg har købt mig en Asus A6Ja, med specifikationerne:

Intel Centrino Dual-Core 1.83ghz
1024 MB DDRII Ram
ATI Radeon Mobility X1600 /m 256 DDR2 Ram

Dette burde give en udmærket performance, og gør det som sådan også. Dog har jeg problemer med små 1-2 sekunders freezes med jævne mellemrum, fx når jeg går ind i et nyt lokale i spil som FEAR eller Half-Life 2. Udover disse små freezes kører det flydende. Jeg har forsøgt mig med at sætte grafikken ned, men uanset om jeg kører 640x480 med alt på off og minimum, eller 1024x768 med alt high/max og AntiAlias og Anisotropisk Filtrering, er det det samme. Spørgsmålet til jer er hvordan og hvorledes dette kan forekomme ? Og hvad jeg evt skal gøre for at rette det ?

Mvh Sizx
Avatar billede lzs Nybegynder
25. september 2006 - 17:15 #1
Det er ikke fordi at hardisken går i standby vel?
Tror ikke det virker når du også har prøvet at sætte grafikken helt ned, men nogle bærbare (bl.a. min :P) performer bedst hvis den kører direkte på strøm, så prøv evt at pille batteriet ud.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester