Avatar billede grimstrup Nybegynder
24. september 2006 - 15:03 Der er 4 kommentarer og
1 løsning

Brænde Video_TS mappper?

Hvordan brænder jeg en dvdnår det der ligger på computeren hedder Video_TS (mappen altså) der er så en masse filer i selvfølgelig, men hvis jeg skal brænde dvden ud, hvordan gør jeg så det rigtigt?
Avatar billede coderdk Praktikant
24. september 2006 - 15:06 #1
Hvis du f.eks. bruger Nero, skal du vælge DVD Video og bare smide indholdet af din VIDEO_TS mappe over i den mappe Nero opretter på DVD'en (som også hedder VIDEO_TS)...
Avatar billede grimstrup Nybegynder
24. september 2006 - 15:24 #2
okay jeg er inde i den der hedder dvd-video, men den laver ikke selv en mappe der hedder video_Ts eller noget andet.. hvis jeg bare hiver mappen fra computeren over, så får jeg bare alle de forskellige filer efter hinanden uden de er i en mappe, og det er ikke godt nok vel?
Avatar billede grimstrup Nybegynder
24. september 2006 - 15:48 #3
min fejl, har fundet det nu, takker for svaret:)
Avatar billede norbert_ Nybegynder
24. september 2006 - 15:49 #4
Hvis du er i DVD-video, så ligger den allerede i din VIDEO_TS mappe, eller ihvertfald burde. Hvis du er i tvivl, så kig på denne guide: http://www.dvdshrink.info/nero-video.php
Avatar billede coderdk Praktikant
24. september 2006 - 16:53 #5
Så lidt :)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester