Avatar billede bossy Nybegynder
16. maj 2001 - 12:57

IIS monitorering.

Jeg har lige lagt en ny application på min webserver og når der er meget loade på, går CPU loaden pludselig amok. I 20 sek. bruger den 100% cputid. Så falder den til normal igen.

Min teori er at det er et .asp script som laver noget hams, og når præcis det script bliver eksekveret kommer fejlen ! Mit problem er at jeg ikke kan se hvilket .asp script det er som laver fejlen. Er der en måde hvorpå man kan monitorere hvilke .asp script der tager lang tid eller bruger meget cpu tid. Det er ikke nok at bruge performance monitor. Det kan ikke fortælle mig hvilket .asp script der kører....
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester