Avatar billede test42 Nybegynder
09. september 2006 - 17:02

Emulering af Windows CE, test af kode og USB-support

Jeg står i en vanskelig situation. Jeg skal udvikle en klient-applikation, som skal køre på en custom Windows CE-installation, udviklet med Microsofts Platform Builder - og som skal udnytte nogle enheder koblet til via USB...

Men jeg kan ikke finde en løsning der gør at jeg kan deploye og debugge direkte fra Visual Studio 2005, samt udnytte USB-muligheder...

Jeg har prøvet diverse ting.. Windows CE Emulator fra Microsoft kan jeg ikke deploye og debugge direkte fra direkte fra Visual Studio - og har heller ikke USB-support..

Så har jeg rodet lidt med VMWare Workstation i håb om at jeg på en måde kunne koble den til ActiveSync og deploye og debugge derigennem, da den har USB-support, men VMWare har ikke support for Windows CE..

Nogle der har idéer til hvordan jeg kan komme videre? Eller hvordan jeg evt. kan gribe problemet anderledes an?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Kurser inden for grundlæggende programmering

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester