Avatar billede mikkelfp Nybegynder
07. september 2006 - 17:00 Der er 1 løsning

OS X Printerdeling via Airport Express

Hej! Jeg har en Lexmark X1100 printer/scanner i én. Jeg vil gerne have den til at køre over mit trådløse netværk (airport express). Jeg har fået forbindelse til at printe. Men har problemer med at få den til at scanne. Ved ikke om det overhovedet kan lade sig gøre. Jeg har installeret software'en. Under installationen spørger den om jeg har en ip adresse på printeren. Måske var det en måde. Men hvordan finder jeg hvad printerens ip er?
Jeg arbejder med OS X styresystem.

Håber på det bedste :)
Avatar billede eld Nybegynder
07. september 2006 - 22:39 #1
Har ingen forstand på OS X - men du bør kunne se printerens ip udfra dit accesspoint/router log eller tildelinger af ip'er hvis du ikke har mange enheder på netværket... håber du forstår min tankegang... :D
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester