Avatar billede cmols Nybegynder
31. august 2006 - 09:53 Der er 1 kommentar

Galleri a la BilGalleri

Jeg vil gerne lave et galleri a la det som www.bilgalleri.dk har lavet. Altså en side hvor man kan oprette sig som bruger og derefter uploade flere billeder hvortil man kan knytte kommentar til hvert billede.
Andre brugere kan så (efter login) kommentere billederne og give karakter.

Desuden skal det være lavet i enten ASP eller (helst) ASP.NET (C#) og kører på enten en Access eller MySql database. Det må meget gerne være open source så jeg kan rette det til efterfølgende.

Er der nogen der har lavet noget tilsvarende eller kender til noget man kan finde på nettet - enten gratis eller til fornuftige penge?

På forhånd tak..
Avatar billede snepnet Nybegynder
03. september 2006 - 23:43 #1
Hvis du bruger Visual Studio 2005 eller Visual Web Developer 2005 Express, har du et starter kit der hedder "Personal Web Site Starter Kit".
Det indeholder den slags, og er gratis, og kan tilpasses.
Mvh
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester