Avatar billede elefantspidsmus Nybegynder
25. august 2006 - 20:31

load af extern variabel til intern variabel

Opgaven for mig er at lave et omfattende website herunder et billedgalleri, der loader så meget som muligt dynamisk. For eksempel skal der der hvert halve år være x-antal udstillere med x-antal billeder hver. Galleriet skal løbende kunne opdateres og udvides af fotografer uden adgang og kendskab til Flash. De har til gengæld adgang til et antal forud definerede mapper med html-docs til at lave popups til billederne.

Og - her kommer så den specifikke opgave:
de har også adgang til at skrive i/til et .txt-dokument hvor variabler kan ændres. Det drejer sig om tekster, hvilket ikke er noget problem at loade ind i et dynamiske tekstfelt. Problemet opstår, når jeg ønsker at loade en variabel - et tal - ind som en global variabel i 1. frame. Denne variabel styrer genereringen af links for brugerne og det antal billeder, der i øjeblikket udstiller. Der skal ikke være mere en højst nødvendigt.

eksempelvis kunne man angive:
var elevantal = 15;
gotoAndStop(elevantal+10);
.. hvilket giver frame 25, hvor der er tilrettelagt 15 links

Jeg forestiller mig, at der i mit .txt-doc står en variabel &antal=15

Jeg har prøvet forskellige variationer af loadVars objektet
eksempelvis:
var elevantal = new LoadVars

... og her er det så jeg har brug for eksperthjælp :-)

venlig hilsen
morten hansen
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester