Avatar billede gobie Nybegynder
15. august 2006 - 20:43 Der er 3 kommentarer

MSN smider mig konstant af

Ja, I har sikkert adskillige af denne type spørgsmål, men jeg tror nu alligevel mit tilfælde er bare en smule unikt. I løbet af de sidste par uger er jeg konstant blevet smidt af, sådan ca. hvert 10. minut, og jeg kan logge på med det samme igen, så det er ikke selve forbindelsen, der ryger. Og det sker ikke for nogen andre på min liste, og det kan være ganske frustrerende midt i en vigtig samtale - og samtidig går der åbenbart lidt tid, før jeg står offline hos dem, for næsten hver gang viser det sig, at de har skrevet beskeder, mens jeg var offline, de har troet jeg modtog... Hvad skyldes dette, og kan jeg gøre noget ved det!?
Avatar billede jacla Nybegynder
15. august 2006 - 20:52 #1
Bruger du trådløst netværk?
Avatar billede gobie Nybegynder
15. august 2006 - 21:04 #2
Nej.. Bredbånd fra TDC
Avatar billede jacla Nybegynder
15. august 2006 - 21:31 #3
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester