Avatar billede kedde65 Praktikant
02. juli 2006 - 01:04

freelance sælger til kurser

Hej

Søger en freelance sælger der er interesseret i at indgå som sælger for IT kursus virksomhed. Løn og provision aftales nærmere.

Du skal have en bred viden indenfor IT og gerne med erfaring fra kursusbranchen. Du skal være typen der ved hvad du vil, og kan skabe resultater men samtidig også skabe stor tillid ved kunderne. Desuden skal du være sprudlende og gerne have masser af ideer og nye tiltag, som man kan prøve.

Du er typen, der er vedholdende, men også samtidig godt ved hvornår nok er nok. Virksomheden er belligende i Odense, men har kunder over hele landet så hvor du er bosiddende henne er ikke afgørende.

Du er velkommen til at se på www.officekonsulenterne.dk for at se om du kender til nogle af disse produkter og du mener du kan sælge dem.

Alle med interesse kan henvende sig på salg@officekonsulenterne.dk

Venlig hilsen
Christian Kjær
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester