Avatar billede jesusjoe Nybegynder
29. juni 2006 - 20:25 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Underlig adgang til internettet via trådløs netværk

Jeg har trådløs Internet med 1 stationær og 2 bærbare computere. Begge de bærbare har problemer med at komme på nettet, selvom signalstyrken er fin. Nogle gange tager det flere timer før jeg kan bruge internettet. Her er et eksempel: Jeg sidder og surfer på den bærbare i stuen, slukker den og pakker den væk, og sætter den op samme sted næste morgen. Så kan der gå alt fra 10 min til flere dage før jeg igen kan bruge Internettet. Samme problem med begge bærbare. Den stationære kører altid fint og stabilt.
Avatar billede therichman Nybegynder
29. juni 2006 - 22:28 #1
Siden det er begge de bærbare computere der har problemer med at komme på nettet, mistænker jeg din router, eller hvad du nu kører den trådløse forbindelse igennem.
Avatar billede jesusjoe Nybegynder
17. januar 2007 - 11:57 #2
lukket
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester