Avatar billede remind Nybegynder
26. juni 2006 - 20:13

Problem med Netgear WG311v3 (forbindelsen er meget ustabil)

Jeg købte et netgear trådløst netkort (wg311v3) for noget tid siden fordi jeg ikke gad at trække kabler.. men lige pt er det nok hvad jeg har mest lyst til at gøre.

Når jeg starter min pc, starter Netgear smart assistent også, og den finder routeren og connecter, den forbliver så i forbindelse med nettet i et par min.. nogen gange over 20min.. men den forbliver _aldrig_ online.

Jeg har tåget rundt på nettet og søgt i alle forums. Det lader umiddelbart til at jeg har købt det værste trådløse netkort man kan tænke sig. Det lader også til at windows er det mest elendige system man kan have med et trådløst netkort. Jeg har dog fundet et par forslag til hvad man kunne gøre:

* opdatere bios (did that)
* opdatere ca alle drivere (did that)
* opdatere firmware på netkortet (gjorde det endnu mere ustabilt)
* formaterede min computer (hjalp ikke)
* prøvede netkortet med både win2k og xp. (ingen umiddelbar forskel)
* prøvet at slå WZC fra så snart computeren starter (did that)
* flyttet kortet til et andet pci slot (did that)
* sat fast ip (virkede et par dage med fast forbindelse, men så gik den tilbage hvor den startede (så.. did that)
* nogen sagde at US robotics driver og network assisten skulle være det bedste man kunne bruge, så det prøvede jeg også (virkede ikke) ..

jeg er lidt lost lige pt.. og hader mit inet. har været online i 8år, og når man så går over til trådløs er der _intet_ der virker. Umiddelbart har jeg mest lyst til at kaste netkortet efter den TDC mand jeg købte det af og så prøve et andet netkort - men hvis problemet kan fixes eller ligger et andet sted end kortet kan jeg lige så godt få trukket de kabler..

Jeg har gode erfaringer med at få besvaret mine spørgsmål :) håber i kan hjælpe lidt.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester