Avatar billede kebee Nybegynder
22. juni 2006 - 12:23 Der er 1 kommentar

Noget lignende en DB til mobil

Hej.


Hvis jeg gerne vil lave en noget lignende en database (lidt i stil med adressekartoteket) Eksempelvis et navn med tilknyttet informationer. Hvordan ville man så kunne lave det til eksempelvis 6230i.

Skal man bare initialiserer objekter for hver person. Eller findes der et database værktøj?

En anden ting er om det ikke vil kræve for meget af mobilen at have alle de objekter oprettet hvis man ikke kan lave en database. Jeg er ret newbie i forbindelse med Java og mobiler.

Thanks
Avatar billede lborupj Nybegynder
07. juli 2006 - 19:46 #1
I J2ME (MIDP) er der noget der hedder RecordStore, der tillader at du gemmer ting i devicens (flash)RAM. Der virker "lidt" som en database, selvfølgeligt ikke lige så query venligt.... Hvis du vil gemme meget data eller dele data mellem flere klienter foreslår jeg du laver en service der er tilgængeligt vha. en alm. URL (HTTP) hvor du kan hente personoplysninger f.eks. ud fra et navn eller lign...
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Kurser inden for grundlæggende programmering

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester