Avatar billede serocool77 Nybegynder
14. juni 2006 - 19:31 Der er 2 kommentarer

fejlkoden er 7

da jeg ville installere windows xp på min computer idag . skrev den at den ikke kunne installere ( Filen\i386\ntkrnlmp.exe kunne ikke indlæses fejlkoden er 7 ) . har prøvede og haft mine 2 x 512 ram ude og en i af gangen og skiftede porte . det var ikke ram'ene . og harddisken er kun et par måneder gammel . håber der er nogen der kan hjælpe mig . det windows xp program jeg bruger , har været installeret på computeren før . så deter heller ikke cd romen .
Avatar billede mickey777 Nybegynder
14. juni 2006 - 21:32 #1
Her er Microsofts egen løsningsprocedurer på problemet:

http://support.microsoft.com/?id=318729
Avatar billede serocool77 Nybegynder
14. juni 2006 - 21:36 #2
har prøvede og bytte og skifte ram'ene ud . og kan ikke se hvad der skulle have været sket med biosen . som der står skrevet der inde .
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester