Avatar billede svaage Nybegynder
20. maj 2006 - 20:31 Der er 3 kommentarer

Indbygget trådløst netkort kan ikke finde trådløse netværk

Min bærbare PC med indbygget trådløst netværkskort kan ikke finde nogle trådløse netværk, til trods for at den burde kunne se minimum 3 forskellige. Hvis jeg sætter et PCMIA trådløst netværkskort i maskinen har jeg ingen problemer med at se de 3 trådløse netværk. Er det et opsætingsproblem på PC eller hvad ?

Hilsen Sv@@ge
Avatar billede kenp Novice
20. maj 2006 - 23:49 #1
ja enten har du sikkert glemt at tænde for det. ellerogså mangler du driveren til det.
Avatar billede svaage Nybegynder
21. maj 2006 - 00:12 #2
driver er installeret og så vidt jeg kan se er der tændt for det, men skulle der ikke være tændt for det, hvor skal man så gøre det, er det i enhedshåndtering eller ?
Avatar billede kenp Novice
21. maj 2006 - 10:27 #3
mange bærbar er det ikke tændt som standart. der skla man enten aktiver en enkel knap eller en taste kombination (som regl FN og en F-tast)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester