Avatar billede wakko Nybegynder
16. maj 2006 - 16:14 Der er 1 løsning

En klient til eksisterende server

Hej Eksperter

Jeg har et stykke server software, som jeg gerne vil skrive en grafisk klient til. Det drejer sig kort sagt om at serveren indeholder en liste med fly, og andre flyveledere. På min klient skal flyene vises grafisk på min radar, og flyvelederne i en form for box.

Mit problem er at jeg ikke aner hvordan jeg skal håndtere de "packets", som serversoftwaren opererer med. Jeg har uploadet dokumentationen på http://oellegaard.com/kristian/protocol.txt

Kort sagt skal min klient connecte til serveren, og hente dataene. Jeg ved godt jeg ikke er den fødte forfatter, så i må jo spørge hvis i mangler informationer.

På forhånd tak
Kristian Øllegaard
Avatar billede wakko Nybegynder
21. maj 2006 - 21:52 #1
Slet ingenting ?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester