Avatar billede tinohyldig Nybegynder
11. maj 2006 - 14:41 Der er 1 kommentar

multimedie computer til to skærme/tv kørende uafhængig af hinande

Jeg skal til at skaffe mig en computer som også skal fungere som media center. Jeg vil gern kunne tilslutte to TV/skærme og ønsker at kunne se tv/høre musik/surfet etc. fra begge TV/skærme uafhængig af hinanden og samtidigt. Det er tanke at TV/skærmene skal placeres i 2 forskellige rum således at der f.eks. kan ses TV i et rum og samtidig ses TV, afspilles musik, netsurfes etc i et andet rum. Det er således også tanke at have tastatur ved begge skærme.
Kan dette løses med et PCI skærmkort (2 i et) med eks. 2 DVI udgange? eller skal der mere til?

Jeg er godt klar over at det også kræver 2 tunere.

Tak for hjælpen
Avatar billede never_mind Nybegynder
11. maj 2006 - 14:45 #1
det sværeste bliver at finde 2 tunere der kan arbejde uafhængigt af hinanden. (jeg ahr ikek set nogen der har gjort det med et godt udfald)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester