Avatar billede goofy75 Nybegynder
03. maj 2006 - 16:08 Der er 2 kommentarer

skift password reminder!

...for alle brugere hvis maskiner er med i domænet er det ikke noget problem, de modtager et fint pop-up vindue hvor de gøres opmærksom på at det snart er tid til at skifte password!

*men* dem uden for domænet, de for ingen besked - ikke engang en email!!!

Er det slet ikke muligt med Server2003/Exchange2003 at kombinere det sådan at der sendes en besked + email ud til alle brugere?

Jeg har læst at man kan købe (for en mindre formue) en password-håndterings-server, det var så langt ude at jeg droppede den idé...

så spørgsmål: er det muligt at blive husket på at skifte password via. sin mail? :)
Avatar billede never_mind Nybegynder
03. maj 2006 - 16:10 #1
dem uden for domænet kan du bare gøre således at deres password ikek skal skiftes så tit (hvis overhoved) de har vel kun adgang til webmail, og evt ftp ?
Avatar billede goofy75 Nybegynder
05. maj 2006 - 15:35 #2
de har adgang til hele domænets infrastruktur via vpn klient, så det er en fordel de skifter passwords nogle gange om året - bærebare computere ude i geografien er ikke det mest sikre...

Jeg fandt en "micosoft password server" (noget i den retning) som GODT kan sende en email notification - men det er jo dybt grotesk hvis man med en server + exchange ikke kan opnå samme funktionalitet :(

det kan kun lade sig gøre at dele sin kalender hvis maskinen er med i domænet :(
...outlook kobler sig op i mod exchange med RPC-HTTPs (det er super smart!)

...men ingen email notice om password udløb :(
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester