Avatar billede dromar Nybegynder
28. april 2006 - 23:03 Der er 3 kommentarer

Ipod video - Itunes - conventerin

Et link til et alternativt video/DVD ipod converter progam >>Freeware<<.

Nogen der ved om man kan ændre equalizeren i ipod'en? Jeg kan se man kan ændre den i iTunes, og den ligner den som er i ipod'en.

Når nu jeg har rippet en DVD, og lavet filerne om til mp4, så ligger filmen spredt over eks. 28 kapitler. Og når jeg så prøver at ligge dem ind i ipoden, så spiller den kun et kapitel af gangen :(  Hvad skal jeg gøre for at se filmen i et huk??
Avatar billede dromar Nybegynder
28. april 2006 - 23:25 #1
Og så lige en ting.. Nogen gange når jeg converter med iTunes, så vil den ikke modtage vise lydfiler, den siger ""Filen"" Kan ikke importers, der opstod en ukendt fejl (-50)  <---??? Why??
Avatar billede egonspock Seniormester
29. april 2006 - 01:36 #2
Hvilket program bruger du? Jeg bruger selv iSquint fra http://www.isquint.org/ og har ikke den slags problemer. Jeg har konfigureret den til at importere mine film til iTunes, men har kun prøvet forskellige .avi-filer hidtil. Det virker til gengæld perfekt. (nu du er i Mac-gruppen, antager jeg blot at du har en Mac)
Der kan være enkelte lydfiler, som iPod'en ikke kan overføre og afspille og dem må du få gen-rippet (jeg faldt over et mønster sidst, men glemte det igen. måske noget med et bestemt tegn i navnet eller sådan noget)
Avatar billede mr-s Nybegynder
11. juni 2006 - 21:08 #3
Du skal bare downloade Videora iPod Conventer det er helt gratis og virker upårklageligt. du kan downloade det her: http://www.videora.com/en-us/Converter/iPod/

Håber det kunne bruges;)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester