Avatar billede steen.s Nybegynder
28. marts 2006 - 14:35 Der er 4 kommentarer

Program til at optage lange webcamp-film

Hejsa.
Er der nogle som kender et program, der kan blive ved med at optage/gemme fra ens webcam. Jeg har et Logitech Pro 4000, men de programmer der følger med, kan kun blive ved med at optage i ca. 20-25 minutter. Programmet stopper med at optage, når der ikke er mere plads i rammen. Jeg har 1024 MB ram, så det er ikke der jeg vil finde løsningen. Findes der ikke et program, som kan skrive/gemme direkte ned i en fil på harddisken, og ikke via rammen først. Og ja..... jeg ved godt det ville være nemmere at købe et videokamera, men hvis det nu var muligt ;-)
Avatar billede levithan Nybegynder
28. marts 2006 - 14:42 #1
du kan prøve med camtasia  http://www.techsmith.com/camtasia.asp
Avatar billede steen.s Nybegynder
28. marts 2006 - 15:02 #2
havde nu håbet at der fandtes et program som brugte webcam-et direkte. Meningen med camtasia er vel at den optaget det "som er på skræmen" Er der andre bud!!
Avatar billede levithan Nybegynder
28. marts 2006 - 15:14 #3
Avatar billede Tony Breindal Juniormester
28. marts 2006 - 15:34 #4
Windows Media Encoder gemmer 'uendeligt' ned i en .wmv-fil (Windows Media Video) ... praktiske erfaringer viser dog, at encoderen bør genstartes ca én gang i døgnet.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester