Avatar billede uniqe Nybegynder
24. marts 2006 - 14:51

PHP Programmør søges (Professionel)

Jeg skal bruge en programmør til at lave nye moduler til et PHP system jeg har (osCommerce).

-

OPGAVE 1:

Der skal laves et modul hvor kunder kan sætte (eks) 50DKK ind på deres konto hver måned... (Skal evt. kunne betales over eks. betalingsservice)

De skal så ved at logge ind på deres konto, kunne se hvor mange penge de har, og de skal kunne bruge disse i vores system.

-

OPGAVE 2:

Der skal laves et modul nærmest som et "partner modul"...
Hvis en kunde(1) har fået en anden kunde(2) til at købe ved os, skal kunde(1) have 10% af det kunde(2) køber for ind på hans konto i butikken..
Kunde(1) skal også kunne se hvor meget han har tjent på kunde(2)ved at logge ind, og det han har tjent, skal sættes ind på hans konto, så han kan bruge dette i vores butik.

-

Der skal også være en lille boks hvor der står "i alt til gode xxxx"...

Jeg kan kontaktes på mickey@overclocker.dk
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester