Avatar billede ronniegas Nybegynder
21. marts 2006 - 18:42

PHP PROgrammør søges

PHP udvikler med koordinator evner

Til vores voksende konsulent forretning søger vi en PHP udvikler med koordinator evner, til at indgå i et etableret team som webudvikler og koordinator.
Du skal foruden webudvikling påtage dig rollen som koordinator, med ansvaret for at projekter/opgaver i teamet løses i henhold til indgået aftaler med kunden.

Vores kunde arbejder indenfor formidling af annoncering og markedsføring på Internettet, så branchekendskab til dette område vil være en fordel.

Som webudvikler skal du kunne arbejde i PHP og MySQL, samt være hjemmevandt i HTML, CSS og JavaScript. Desuden skal nøgleord som grundig og kvalitetsbevidst, være begreber der er en selvfølge for dig som webudvikler.

Som koordinator er det vigtig, at du kan holde styr på mange opgaver, både store som små, i en travl og omskiftende hverdag.

Arbejdsopgaver:
- Webudvikling i PHP og MySQL
- Koordinering af arbejdsopgaver i teamet
- Teknisk ansvar for at opgaver fungerer før aflevering
- Kontakt til kunder
- Projektstyring og kvalitetssikring

Kvalifikationer og kompetencer:
- Erfaring med PHP4 og gerne PHP5
- Erfaring med MySQL 3.23 og opefter
- Erfaring med HTML, CSS og JavaScript
- Evner at arbejde struktureret og systematisk
- Målrettet og løsningsorienteret
- Kundeorienteret med et højt serviceniveau
- Være villig til at tage endnu mere fat når det kniber
- Højt drive, højt humør og en veludviklet humoristisk sans
- Evnen til at holde fast i en opgave til den er løst

Vi kan tilbyde:
En fuldtidsstilling i en ung virksomhed med en dynamisk hverdag, uformel omgangstone, frokostordning og gode kollegaer. Et spændende arbejde med gode muligheder for at udvikle sig. Løn efter kvalifikationer.

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt

Ansøgning:
Du kan få mere at vide om stillingen ved at kontakte Ronnie Gasseholm på telefon 70261208 eller via e-mail på ronnie@sitevision.dk.

Send din ansøgning og CV på e-mail til ronnie@sitevision.dk eller pr. brev til SiteVision ApS, Smedeland 32, 2600 Glostrup.

SiteVision ApS er et ungt software udviklingshus i rivende udvikling, der rådgiver og udvikler løsninger indenfor web og mobil.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester