Avatar billede hubertus Seniormester
04. marts 2006 - 20:14 Der er 1 kommentar og
2 løsninger

tekst i v. 8.10

Hejsa
I ovennævnte version har jeg et problem med tekststørrelsen. Når jeg vil tilføje en tekst, via tekst ikonet, så får jeg ikke mulighed for at vælge font, størrelse mm. jeg mangler den værktøjslinie hvor disse muligheder er. Hvor slås den linie til?
mvh.
Avatar billede charlotte.dk Nybegynder
04. marts 2006 - 23:49 #1
Hejsa
Du går op i "View", Vælg "Palettes" og derefter "Tool Options", så skulle den komme frem,,,,,,,,,, Den Ultra korte version er klik på "F4"
Avatar billede hubertus Seniormester
05. marts 2006 - 07:59 #2
Hej Charlotte
Det viste jeg sådan set godt, men værktøjslinien kom ikke frem. Årsag den var skubbet helt ud til venstre så den ikke var synlig. Men tak for hjælpen alligevel da den ledte mig på sporet. Smid et svar, så du kan få dine point.
mvh.
Hubertus
Avatar billede charlotte.dk Nybegynder
05. marts 2006 - 18:56 #3
Det glæder mig at du fandt det trods alt *s*
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester