Avatar billede lautorp78 Nybegynder
23. februar 2006 - 22:47 Der er 1 kommentar

Udvælgelse af data i pivottabel

I en pivottabel der viser dagens dækningsbidrag på hver eneste salgsordre, kunne jeg godt tænke mig at udvælge de transaktioner der giver et negativt dækningsbidrag. Jeg har prøvet med sortering o.lign. men sorteringen bliver lidt noget rod, når jeg skal have de data med, som jeg ønsker.

Derfor, findes der en måde(måske VBA kode) der automatisk kan udvælge de ordre der giver et minus DB??

/Morten
Avatar billede msthomsen Nybegynder
30. oktober 2007 - 08:46 #1
Du kan evt. tilføje en (sand/falsk) kolonne til din dataliste, der kikker i kolonnen med dækningsbidraget. I cellerne/linierne under kolonnen (sand/falsk) sætter du flg. formel ind i alle cellerne/linierne: "=HVIS(A1<0;Negativ dækningsbidrag;Positiv dækningsbidrag)" hvor A1 ændres til den celle dit dækningsbidrag er i, i samme linie...og så selvfølgelig forhøjes for hver linie..

Nu kan du i din pivot tilføje sand/falsk kolonnen og via dropdown selekter at du kun vil se alle resultater med "Negativ dækningsbidrag"

Vh/Thomsen
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Vi har et stort udvalg af Excel kurser. Find lige det kursus der passer dig lige her.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester