Avatar billede the_champ Nybegynder
03. februar 2006 - 11:37 Der er 5 kommentarer

Køb af antivirus program

Sidder i et firma som har 4. stk. pc'er og en server, og som vi nu skal have sikret. Har set mig lidt varm på panda, men er i tvivl om de overhovedet har et software der beskytter serveren(Win2000 Server). Er også modtagelig for andre forslag til software som kan bruges.
Avatar billede nordicwolf Nybegynder
03. februar 2006 - 20:15 #1
Jeg er blevet godt hjulpet af www.spywarefrizone.dk der er også folk med stor viden både i brug og i salg af software der virker.
Avatar billede nordicwolf Nybegynder
03. februar 2006 - 20:17 #2
Avatar billede nordicwolf Nybegynder
03. februar 2006 - 20:18 #3
Du skal derefter ind under Team spywarefri nederst i venstre side
Avatar billede nordicwolf Nybegynder
03. februar 2006 - 20:20 #4
Her kloikker du dig ind under Kontakt så er du i et forum hvor alle virus spørgsmål kan stilles, du kan gå videre til deres salgsafdeling herfra også.

De handler både med private og firmaer
Avatar billede perhaps Nybegynder
07. februar 2006 - 12:05 #5
Jeg vil foreslå Kaspersky som kører fra server + Spy Sweeper Enterprise så er du rigtig godt sikret. Spywarefri leverer til absolut billigste pris, så nordicwolfs henvisning er korrekt og jeg lægger derfor ikke et svar.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester