Avatar billede perle Nybegynder
13. januar 2006 - 10:08 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Word-formular - brevskabelon

Hvordan styrer jeg ved hjælp at tabuleringen starter med et bestemt felt (her adressefeltet) og fortsætter til det næste felt jeg selv ønsker i dokumnetet. Jeg har i brevskabelonen indsat 2 tekstfelter (1. til brug for dato,journalopl og 2. afsenderoplysninger). Jeg kan ikke starte med adressefeltet, men dokumentet vil absolut starte i det ene af de to tekstfelter uanset jeg forsøger at styre rækkefølgen ved bogmærke.
Avatar billede kent-s-t Nybegynder
13. januar 2006 - 10:27 #1
Jeg prøver lige....

Hvis du har låst dokumentet, kan du vel ikke skrive andre steder end de to tekstfelter du har oprettet - håber jeg har forstået dit spørgsmål rigtigt!

Jeg har selv oprettet nogle standart breve, hvor der kun kan skrives i de felter jeg har oprettet; modtager, afsender, dato, etc.... da resten er låst.
Avatar billede perle Nybegynder
13. januar 2006 - 16:57 #2
det er sådan set også meningen. Problemet er at markøren starter i slutningen af dokumentet og ikke øverst som jeg gerne vil have det
Avatar billede perle Nybegynder
18. januar 2013 - 14:07 #3
ok
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester