Avatar billede ulrikp Nybegynder
05. januar 2006 - 13:09

Snapshot replikering, foreign keys

Hej eksperter.
Jeg er ved at sætte noget replikering op mellem to MS SQL 2000 db'er for første gang. Lad os kalde dem db A og db B. I A har jeg 2 tabeller Address og AddressType, hvor Address har en foreign key til AddressType. Nu vil jeg gerne overføre data i AddressType fra A til B. Nærmere bestemt vil jeg gerne update rows og inserte nye rows i B fra A. Hvis der er deleted nogle rows i AddressType i A (som også findes i B), vil jeg gerne have replikeringsagenten til at komme med en fejl, for så vil jeg selv tage stilling til, hvilke addressTypes adresserne i B så skal kædes sammen med! Hvordan gør jeg det?
Jeg har prøvet at lave en snapshot publisher på A og en pull subscription på B og jeg har markeret "Enforce relationship for replication" på constrainten mellem Address og AddressType, men lige meget hjælper det... hvis der er slettet en row i A, så bliver den også bare slettet i B uden at komme med nogen fejl og constrainten i B bliver således også bare slettet?!
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Computerworld tilbyder specialiserede kurser i database-management

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester