Avatar billede lars888 Nybegynder
04. januar 2006 - 22:31

Endnu engang TV-out troubles.

Hey alle

Endnu engang et spørgsmål om TV-Out... Jeg har et temmeligt stort problem med at få mit TV-Out til at virke efter jeg har fået ny skærm...

Skærmen er en DELL 1905FP, og efter denne er installeret virker mit TV-out ikke mere. Eller rettere jeg kan ikke få lov til at vælge en sekundær skærm... Der bliver ikke registreret mere end en skærm, og jeg kan simpelthen ikke huske/finde ud af at få installeret flere.

Jeg har et Creative Nvidia Geforce3 TI200 med S-video out og overfører til fjernsynet via S-Video igennem Scart.Jeg har før brugt TV-Tool 6.5, men det virker heller ikke mere... Jeg har installeret de allernyeste Nvidia drivers, og selvfølgelig prøvet at afinstallere det hele og installere det igen.

Please hjælp mig, selvom det er endnu et af de spg. der har været oppe mange gange herinde (Jeg skal jo kunne se film!!! :)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester