Avatar billede jodder Nybegynder
27. december 2005 - 00:45

Hjælp til pinnacle studio 500 USB ver. 10

Håber på lidt hjælp ;;
Jeg med succes kørt med ver. 9. Da jeg imidlertid skulle have gamle vhs-bånd ført over i computeren har jeg købt ovenstående version med tilhørende hardware.
Jeg har nu 2 gange installeret programmet, med samme resultat, alt fungerer tilsyneladende, bortset fra prewiev vinduet. Når jeg kører demo filmen viser der intet i skærmen til højre (prewiev) når jeg vil se overgange og andre ting, så hopper billedet meget hurtigt og det er umuligt at se hvad der sker.
Når jeg starter programmet op tager det en krig, men det starter dog, men med en meddelelse om at min skærmdriver skal opdateres såfremt jeg ønsker det bedste resultat, med henvisning til producentens hjemmeside. Mit grafik kort er FX 5700LE, dette kan jeg ikke finde nogen opgradering til, jeg kan slet ikke finde betegnelsen på hjemmeside.
Maskinen kan køre ver. 9 uden problemer, hvorfor ikke ver 10.

2 nætter er der gået med det p... please help.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester