Avatar billede palamo Nybegynder
05. december 2005 - 20:04 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Ram til bærbar

Jeg har en Acer Travelmate 800 lmi.
I manualen står der at man kan opgradere den med soDIMM ram moduler og at computeren understøtter DDR-RAM. Jeg har så lige købt Kingston ValueRAM 1GB DDR II SDRAM / PC2-4200CL4 / 533 MHz, og så kan den ikke gå i ramsoklen. Det lille indhak der er i ramblokken passer ikke med det hak der sidder i soklen. Hvordan kan det være? Er DDR II ram ikke bagudkompatibel med DDR ram eller hvad. Dejlig spild af penge :-(
Avatar billede johnstigers Seniormester
05. december 2005 - 20:05 #1
Nej.
Du kan ikke bruge DDR2 ram i en maskine der har DDR ram sokler
Avatar billede hottadpole Nybegynder
05. december 2005 - 21:26 #2
Du kan heller ikke benytte alm. DDR ram. Det du skal benytte er S(mall) O(utline) D(ual) I(nline) M(emory) M(odules)altså SODIMM som det står i din manual. Af skade bli'r man klog, men sjældent rig. :)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester