Avatar billede logbuilders Mester
26. november 2005 - 10:50 Der er 5 kommentarer og
1 løsning

Backup Outlook Express

Hvorfor foreskrives det altid at adressekartotek skal eksporteres når adressebogen er tilgængelig som fil og kan tages med i en backup ligesom alle andre maildata.
Avatar billede steen_hansen Forsker
26. november 2005 - 11:01 #1
Det er også nok at tage en kopi af filen og lægge den, så OE kan finde den. Almindelig filbehandling er nok, det er ikke nødvendigt at skulle importere/eksportere. Men du bør eksportere dine kontooplysninger (username.ai). Og du bør tage en kopi af dine mails.
Avatar billede logbuilders Mester
26. november 2005 - 11:17 #2
Jo-jo, men alle beskrivelser af backup til Outlook Expres foreskriver altid eksport af mailadresser, og det har bare undret mig.
Men rart med en bekræftelse så send et svar - evt med en kommentar til det med eksport.
Avatar billede steen_hansen Forsker
26. november 2005 - 11:22 #3
Nu har jeg ikke selv OE installeret, så jeg kan ikke umiddelbart fortælle dig hvor du eksporterer dine kontooplysninger (brugernavn, adgangskode, POP3, SMTP), men du skal i Funktioner -> Konti. Et eller andet sted kan du eksportere dine oplysninger som en AI-fil. Eller er det en AIF-fil? Bliver lige i tvivl. Men anywho, når de er eksporteret, kan du (selvfølgelig) importere dem. Så skal du ikke ned i gemmerne for at finde dine oplysninger fra din udbyder frem :)

Takker for point :)
Avatar billede steen_hansen Forsker
26. november 2005 - 11:30 #4
Jeg skal lige sige, at det er rimelig nemt at finde eksporter-mine-konto-oplysninger-knappen. Men råb højt, hvis du ikke kan finde den. Så må jeg have fat i en OE :)
Avatar billede case_sensitive Nybegynder
26. november 2005 - 13:51 #5
Du har OE.. msimn under kør.
Avatar billede steen_hansen Forsker
26. november 2005 - 16:35 #6
Ja, det kan installeres, men det er ikke noget jeg vil have liggende :)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester