Avatar billede sakata Nybegynder
21. november 2005 - 16:02 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Sikker chat

Jeg har forsøgt at finde et Chat program, som vi kunne bruge i det firma jeg er ansat i. Tanker er at vores folk på farten, skal kunne cahtte hjem og med hver andre, Voice over IP ville også være dejligt og fil overførelse lige så.
Ja det findes jo allerede i de gængse programmer, og det er her det vanskelige kommer ind. Vi vil gerne have vores eget program. gerne på egen server, så vi kan bestemme over hvem der kan deltage, hvilken port der åbnes, osv.
Jeg har tidligere kendt til et program fra Firmaet Prosafe (http://www.prosafe.as/)men de har ændret deres til at være en jokebox, med tilhørende chat. Ikke lige det jeg efterlyser.
Kender i til nogle muligheder inden for dette og i så fald er der noget der kan anbefales frem for andet.
Avatar billede jaandk Nybegynder
29. december 2005 - 09:30 #1
Du kan altid sætte en irc server op der kan du chatte og sende filer og du kan lave din egen server. Mener også du skal bruge ssl så du kan kryptere forbindelsen.
Avatar billede sakata Nybegynder
11. august 2006 - 14:38 #2
hmm
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester