Avatar billede logiq Nybegynder
14. november 2005 - 09:39 Der er 2 kommentarer

Automatiske opdateringer under Terminal Services

Jeg har et problem på en terminal server. Når jeg har downloadet og installeret opdateringer, plejer jeg at planlægge en genstart om natten. Jeg har imidlertid det problem at alle brugere får besked fra serveren om at der er installeret opdateringer og at maskinen skal genstartes. De har dog ikke mulighed for at trykke på genstart nu, men det er generende at de overhovedet skal se dette vindue, og de har så heller ikke mulighed for at lukke det, kun hive det så langt ned i hjørnet som muligt og derved skjule det.

Hvordan sørger jeg for at kun administratoren (mig) og ikke brugerne ser ovennævnte vindue?
Avatar billede sup3rior Nybegynder
14. december 2005 - 15:57 #1
Du skal i den GPO som kører med disse indstillinger sætte indstilingen "Allow non-administrators to receive update notifications" til disabled.
Avatar billede sup3rior Nybegynder
14. marts 2008 - 09:59 #2
Hvis du fik dit problem løst, vil du så lukke spørgsmålet :)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester