Avatar billede sajber Nybegynder
14. november 2005 - 09:19

program vindue maximeret udenfor desktoppen

hej

Jeg har et gratis antovirus program (AVG) kørende på en XP, det har virker fint, men nu er der sket noget lidt spøjst.
Nå man dobbeltklikker på AVG ikonet i tray'en, er det jo menigen at programmet skal åbne op .. det gør det også , men det maximere desværre sig selv uden for min desktop kan jeg, så langt ude faktisk, at intet af vinduet er synligt.
Det er jo nemt at flytte hvis noget af vinduet kan ses, eller hvis AVG startede en ny process i task bar, kunne man højreklikke på den og MOVE, og så flytte den tilbage på dekstoppen, men det gør den altså bare ikke, den bliver kørende i TRAY processen, og åbner altså vinduet et sted ude til højre for min dekstop (ovre i nærheden af min bogreol .. hehe) ...
Hvordan pokker får jeg fat i det vindue, og får det flyttet tilbage ?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester