Avatar billede bbj2635 Nybegynder
08. november 2005 - 23:17 Der er 2 kommentarer

Raid ? asus p4p800-e deluxe

Hejsa. Jeg håber at i kan hjælpe mig...

Jeg har et Asus p4p800-e deluxe motherboard.
Jeg købte det pga. det har 3 stik til ide og 3 til s-ata. Jeg har 2 cdrom drev og 3 harddiske (alle IDE), og så har jeg 1 sata harddisk.
Nu har jeg så fået sat dem alle i, men kun 2 af ide diskene kan ses i windows. Den sidste opfatter motherboardet at jeg har og når jeg sætter den til P-ata og S-ata så kan jeg ikke se den i windows .. Windows skriver fejlkode 10 (winxp). Jeg har installeret raid driveren .. Men lige fedt .. ¨Når jeg loader setup defaults i BIOS, så skriver den at jeg skal lave en stripe raid.. Men har jo kun 1 disk siddende i raid controlleren på motherboardet.. Hvad gør en klog?
Avatar billede speedydk Nybegynder
19. november 2005 - 14:59 #1
Det at controlleren kan køre raid, er jo ikke ensbetydende med a den SKAL køre raid. Når du nu alligevel kun har en disk, så slå raid fra, og kør den som en helt almindelig disk.
Avatar billede speedydk Nybegynder
19. november 2005 - 15:00 #2
jeg har muligvis misforstået spørgsmålet her i min influenza forvirring..
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester