Avatar billede jfj Nybegynder
04. november 2005 - 23:25 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

Konvertering af filer fra Win CE til Win 98/XP

Hej

Jeg har en HP 320 LX palmtop og jeg vil høre om der er nogen som kender et program der kan konvertere filformatet fra Win CE : Microsoft Pocket Excel og Word til formater for Microsoft Excel og Word til win 98/XP. 

Det vil være noget hurtigere og nemmere at konvertere filerne på den stationære og så kopiere dem over på/fra CF kortet frem for at bruge den serielle forbindelse.

mvh
jfj
Avatar billede axb Nybegynder
06. november 2005 - 21:19 #1
Det bedste program er helt klart Active Sync, der konverterer samtidigt med at filerne overføres den ene eller anden vej.
Avatar billede jfj Nybegynder
06. november 2005 - 23:32 #2
Ja, det program har jeg, men det er langsommeligt med dataoverførsel på Com porten.  Min tanke er, at det er meget hurtigere at sætte et CF kort i kortlæseren og så kopiere filerne over i et konverterings program på pc'en.  Jeg mangler blot sådan et program.
Avatar billede ajenbo Nybegynder
10. december 2005 - 00:49 #3
I win2005 er det ikke nødvendigt at konvatere filerne.
Avatar billede jfj Nybegynder
19. august 2010 - 09:29 #4
tak til alle som hjalp
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester