Avatar billede broholm79 Nybegynder
25. oktober 2005 - 18:56

Dell Ultrasharp 2005FPW og kuponer

Hej alle.
Har haft Dell Ultrasharp 2005FPW i tankerne her på det sidste, da de indtil imorgen 26/10-05 har den på bud til 30% af prisen. Før: 5787 NU: 4062 kr. Hvilket lyder som et godt tilbud.
- MEN, så var det jeg lod mærke til kupon-feltet. Nu har jeg boet i USA et år, og er klar over at de derover, benytter kuponer overalt i mange forskellige butikker, for at lokke folk ind og købe hos dem med ekstra kupon-rabat. Da jeg søgte på google, fik jeg på mange af de engelske sites, kupon koder til Dell. Dog er de alle udløbet, når jeg indtaster dem i kupon feltet på den danske side..Kupon feltet står umiddelbart under det samlede beløb inden, man går videre til at indtaste kredit oplysninger etc.
- Mit spørgsmål, er om nogen har benyttet sig af kupon feltet og hvorledes de evt. fik fat i disse GYLDIGE kuponer?? Man kan vel altid sparer lidt ekstra...

Hilsen en HarLedtEfterEnFladskærmMedEnOpløsningPåMereEnd1024x1280ILangTid Gut :-)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester