Avatar billede kotler Nybegynder
07. oktober 2005 - 12:29

ASP.NET udvikler søges

Til nyt internetbaseret koncept der henvender sig til en bred dansk målgruppe søges en ASP.NET / SQL Server 2000 udvikler, der kan supplere det nuværende udviklingsteam og sikre, at projektets deadline nås.
Vi har færdiggjort basissystemet, etableret de første kundekontakter og påbegyndt den eksterne integration til kundernes systemer. Da der imidlertid er opstået et behov for at fremskynde systemintegrationen er der brug for en ekstra udvikler, der kan supplere det nuværende udviklingsteam og sikre at projektets deadline bliver nået.

Igangsættelse og færdiggørelse:
Arbejdet er igangsat og varer cirka 1 - 1½ måneder frem fra dags dato, hvorefter konceptet skal lanceres på det danske marked. Såfremt samarbejdet forløber tilfredsstillende vil der være mulighed for at forsætte dette efter lanceringen i form af en fast position.

Systemkrav:
Systemet udvikles i ASP.NET (VB.NET) og er baseret på en MS-SQL platform.
Andet:
Arbejdet kan udføres ”on location” i det indre København eller hjemmefra og det vil selvfølgelig være en klar fordel, hvis du har erfaring fra andre internetbaserede udviklingsprojekter.

Send en mail til ks(at)haugekildegaard.dk med en kort beskrivelse af dig selv, din baggrund og evt. tidligere projekter.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester