Avatar billede hhbay Nybegynder
30. september 2005 - 21:00 Der er 2 kommentarer

Hjælp tastaturet er helt dødt på bærbar

Efter at jeg tilsluttede et usb kamera til min bærbare, blev skærmen  hel sort og jeg kunne ikke genstarte maskinen. Efter et stykke tid lykkedes det dog, nu er tastaturet helt dødt. Alt andet er helt normalt og i enhedshåndtering siger ingen fejl på tastaturet. Jeg kan ikke komme ind i bios når tastaturet ikke virker. Der ingen konflikter i enhedshåndtering, dog et PCM netværkskort med et gult spørgsmåls tegn ved. Jeg har xppro og en ½ år gammel centrino. Nogle forslag ?
Avatar billede boxer Nybegynder
30. september 2005 - 21:07 #1
Måske en systemgendannelse til punktet før du tilsluttede kameraet?

Opdatere driveren til chipsættet.
Avatar billede hhbay Nybegynder
30. september 2005 - 21:22 #2
Nu har jeg prøvet systemgendannelse, det hjalp desværre ikke. Driveren til chipsættet kan jeg godt prøve, men det virker ikke særligt sandsynligt.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester